4DotNet is een bedrijf bestaande uit een groep .NET professionals met veel ambitie en een liefde voor techniek.

Wat doen we?

Wij ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen van software op basis van Microsoft technologie. Onze relaties zijn veelal softwarehouses en large accounts welke beschikken over een eigen software development afdeling. Wij ondersteunen deze organisaties middels klassikale trainingen, detachering, consultancy en software licensing. Dit alles op basis van onze jarenlange ervaring met het Microsoft .NET platform en onze uitgebreide kennis van automatisering in al haar facetten.

Meer informatie over de diensten die 4DotNet aanbiedt treft u achter deze links:

Training

Detachering

Consultancy

Licenties

Hoe doen we het?

4DotNet is een bedrijf met ambities en liefde voor techniek. Onze klanten weten dat wij staan voor kwaliteit en ze weten ons daarom te vinden. 4DotNet is met 42 medewerkers een relatief kleine club in deze markt, maar heeft een zeer hoog kennisniveau. dit is uiteraard het logische gevolg van onze specialisatie in Microsoft technologie en .NET development.

Waarom doen we het?

Wij doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer men alles zelf doet. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een extern persoon geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

4DotNet groeit, jij ook?

Onlangs hebben wij naast ons kantoor in Meppel een tweede vestiging in Nieuwegein geopend en zijn wij ook in die regio doorlopend op zoek naar ervaren .NET ontwikkelaars die zich bij ons aan willen sluiten. Voel jij dat je meer in je mars hebt dan dat wat je nu binnen jouw projecten kan doen? Kijk dan eens op www.werkenbij4dotnet.nl en neem contact met ons op!