Wij helpen organisaties om betere keuzes te maken. Want waarom worstelen en/of het wiel opnieuw uitvinden als je ook kan leren en werken met ervaren mensen? Wij geven advies en richting. Wij ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling van Microsoft .NET technologie. Door consultancy. Door detachering. Door trainingen. De basis goed neerzetten om zelfstandig de reis in de goede richting voort te zetten.

Wat we doen?

Wij zijn gedreven door het delen van kennis. Wij ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen van software op basis van Microsoft technologie. Wij bieden bedrijven met een eigen software development externe expertise. Projectmatig, gedetacheerd of door training.

Consultancy | Detachering | Training

Hoe doen we het?

4Dotnet is een bedrijf met ambities en liefde voor techniek. Onze klanten weten dat wij staan voor kwaliteit en ze weten ons daarom te vinden. 4Dotnet heeft een zeer hoog kennisniveau, dit is uiteraard het logische gevolg van onze specialisatie in Microsoft technologie en .NET development.

Hoe doen we het?

Een persoonlijke benadering en een hoge mate van betrokkenheid. Door onze ruime kennis en ervaring van Microsoft technologie kunnen wij ons verplaatsen in het vraagstuk, zodat wij het probleem gezamenlijk kunnen oplossen.

Waarom doen we het?

Wij geloven in dat als je gebruikt maakt van gespecialiseerde externe expertise een betere en slimmere oplossing creëert. Door gebruik te maken van kennis, ervaring en inzichten ontstaat er een samenwerking die een krachtige impuls geeft aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

4DotNet groeit, jij ook?

Wij zijn doorlopend op zoek naar ervaren .NET ontwikkelaars die zich bij ons aan willen sluiten. Voel jij dat je meer in je mars hebt dan dat wat je nu binnen jouw projecten kan doen? Kijk dan eens op www.werkenbij4dotnet.nl en neem contact met ons op!