inmiddels is er door de sprekers extra informatie over de inhoud van hun sessie bekendgemaakt:

Windows 8.1 apps: van idee tot store door Dennis Vroegop

Dennis is Microsoft MVP op het gebied van Hardware Interaction Design And Development. Dennis is een veel gezien persoon in de .net community. Hij wordt regelmatig gevraagd te spreken voor organisaties die intern de kennis over het .net platform willen vergroten. Daarnaast is hij een graag geziene spreker op diverse conferenties en seminars, zoals de Microsoft TechEd, DevDays, MIX, SDC en vele anderen.

Voor zijn enorme kennis van C# en de diverse Microsoft technieken en producten, als ook zijn inzet voor de ontwikkelaarscommunity is Dennis door Microsoft onderscheiden met de prestigieuze MVP Award!

 

ASP.NET Identity. Het nieuwe authenticatiemodel in ASP.NET MVC5
door Patrick Schmidt

Patrick is senior Microsoft .NET Trainer bij 4DotNet (MCT) en hefet inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in .NET als developer, software architect en R&D manager. Naast zijn passie voor training is Patrick mede eigenaar en lead engineer van de consumentenwebsite www.besteproduct.nl

Patrick zijn specialiteiten zijn technologie gebieden al ASP.NET MVC, WCF Webservices, JavaScript, Design Patterns, Architectural Patterns en het Microsoft Azure Cloud Platform.

Bekijk ook zijn blog: http://blog.pasit.nl/