De tijden van platte HTML met een stukje JavaScript voor een rotating banner liggen ver achter ons. Het web is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieus applicatieplatform. Meer en meer bedrijven kiezen ervoor om hun applicaties uit te rollen in een webomgeving om op die manier een veel groter bereik te hebben.

De technieken om dit soort systemen te bouwen zijn meegegroeid met de mogelijkheden van het web. ASP.NET MVC en AngularJS zijn voor ontwikkelaars met kennis van het Microsoft platform een hele mooie omgeving om deze nieuwe technieken toe te passen. De grote vraag is natuurlijk: hoe?

In deze sessie neemt Dennis je mee op reis door de mogelijkheden die Microsoft je biedt om hele mooie, snelle en goede applicaties te bouwen die draaien op een browser. Samen gaan we door MVC, AngularJS en andere technieken die we nodig hebben om dergelijke systemen te maken. En we gaan er ook nog eens voor zorgen dat het leuk is!

Dus als je meer wilt weten over MVC en/of AngularJS is dit een verhaal dat je niet mag missen!

Over Dennis Vroegop

Dennis is Microsoft MVP op het gebied van Hardware Interaction Design And Development. Dennis is een veel gezien persoon in de .net community. Hij wordt regelmatig gevraagd te spreken voor organisaties die intern de kennis over het .net platform willen vergroten. Daarnaast is hij een graag geziene spreker op diverse conferenties en seminars, zoals de Microsoft TechEd, DevDays, MIX, SDC en vele anderen.

Voor zijn enorme kennis van C# en de diverse Microsoft technieken en producten, als ook zijn inzet voor de ontwikkelaarscommunity is Dennis door Microsoft onderscheiden met de prestigieuze MVP Award!